Klarenbeek | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Twee zwaargewonden bij aanrijding

ongeluk

Klarenbeek - De politie stelt een onderzoek in naar een aanrijding tussen drie auto?s waarbij op maandag 6 oktober op de Zutphenseweg drie mensen gewond raakten. Twee van hen zijn met ernstig letsel opgenomen in het ziekenhuis.

De aanrijding werd omstreeks 16.30 uur gemeld en hadplaatsgevonden tussen de rotonde bij Bussloo en de rotonde bij Klarenbeek/Wilp.Meerdere hulpverleningseenheden gingen naar de opgegeven locatie en de weg werdvolledig afgesloten voor de hulpverlening.

Eerste bevindingen

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat een 45-jarige man uitVorden met een auto met paardentrailer uit de richting Zutphen kwam.Vermoedelijk is hij door onbekende oorzaak op de andere weghelft terechtgekomen.

Hier schampte hij een tegemoetkomende auto met een 56-jarigevrouw uit Winterswijk. Vervolgens botste hij frontaal op de auto van een24-jarige vrouw uit Steenderen. Deze raakte bekneld en moest door de brandweeren ambulancepersoneel uit haar auto worden bevrijd. Beide vrouwen zijn perambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De man raakte lichtgewond en hoefdeniet naar het ziekenhuis.

Onderzoek

De verkeersongevallendienst is bij het onderzoek betrokken en deweg is tot 20.30 uur afgesloten geweest voor de hulpverlening en dit onderzoek.
2014136417

Soortgelijke berichten

Vier zwaargewonden bij frontale aanrijding
Winterswijk

Twee zwaargewonden na autobrand
Delft

Zwaargewonden bij botsing tussen brommers
Poederoijen

Twee zwaargewonden bij brand in Grotestraat in Waalwijk
Waalwijk

Aanrijding
Rhenen

Aanrijding
Heemstede

Aanrijding fietsers
Amersfoort

Frontale aanrijding
Almere

Dodelijke aanrijding
Alphen Aan Den Rijn

Dodelijke aanrijding
Middenmeer

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio